Våre selgere som bemanner standen er alle hesteeiere og driver med hest innen forskjellige bruksområder. De tar gjerne en hyggelig hesteprat og svarer på spørsmål du har vedrørende hesteforsikring. Du kan også få hjelp til finne den rette forsikringen som passer akkurat deg og hesten din.

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å selge våre logoprodukter i vår populære AgriaShop. Vi har mange flotte produkter av god kvalitet til salgs, blant annet vår populære stevneperm, men våre dekken vil dessverre heller ikke i år være for salg. Vi holder fortsatt på det at har man et Agria-dekken til hesten sin er det noe man har vunnet.

Agria sponser to klasser under konkurransedagene. På fredag går Agria Nordic Tour av stapelen. Dette er en klasse som gir vinneren samt beste nordiske rytter fribilletter til finalen som går i Globen under Stockholm International Horseshow i begynnelsen av desember.  Her konkurrerer fem ryttere; vinnerne fra Oslo, Helsinki samt vinneren fra Stockholm, om en bil.

På søndag går Agria Grand Prix Kür– en dressurklasse der rytteren setter sammen sitt eget program med øvelser som piaff, passage, piruetter og galoppbytter, alt komponert sammen med valgfri musikk anpasset hestens gangarter og øvelser.

Velkommen innom vår stand på KOHS 2012, vi gleder oss til å se deg!