Agria Nordic Tour – ett nordisk samarbeid på toppnivå

Kingsland Oslo Horse Show er i full gang og i morgen går starten for Agria Nordic Tour.

Kingsland Oslo Horse Show sammen med Stockholm International Horse Show og Helsinki Horse Show og Agria International tar Oslo Horse Show til nye høyder. Med Agria Nordic Tour får de nordiske arrangørene et samarbeid de har letet lenge etter.

-    Det er kjempegøy at de tre nordiske arrangørene kan gjøre noe sammen. Og det er viktig for oss å kunne vise lønnsomheten av et nordisk samarbeid, sa Morten Aasen, Oslo Horse Show når samarbeidsavtalen var klar.

Agria Nordic Tour er en internasjonell seriekonkurranse i samarbied med Oslo Horse Show, Stockholm International Horse Show og Helsinki Horse Show med Agria som sponsor.

-    Dette har lenge vært en drøm for oss og nå har den gått i oppfyllense. Dette samarbeidet gynner både ryttere og publikum, sier Tom Gordin, Helsinki Horse Show.

-    Vi har snakket om å gjøre noe sammen i ti år og nå har vi fått det til, sier Ulf Rosengren, ordførende i Stockholm International Horse Show.

Alle tror at samarbeidet kommer til å øke og ser muligheter for både arrangører og tiltenkte sponsorer i framtiden.

-    Dette er startskuddet og bare begynnelsen på et større samarbeid, sier Tom Gordin og får medhold fra Morten Aasen og Ulf Rosengren.

-    Dette er en boost for ridesporten i hele Nord-Europa, sier Ulf Rosengren. Og det gir toppryttere enda en grunn til å komme til oss for å konkurrere.

Sprangrytteren Helena Persson, Stockholm, har startet på stevner hos alle av de tre nordiske arrangørene.

-    Alle stevnene er evenemang i toppklasse og for oss ryttere i Norden er det en fordel å ha bra konkurranser i nærheten og slippe reisene ned til kontinentet. Agria Nordic Tour blir enda en gulrot for å ri hjemme, sier hun.

Agria har lenge samarbeidet med ridesporten og med Oslo Horse Show, Stockholm International Horse Show og Helsinki Horse Show. Nå utøkes samarbeidet med Agria Nordic Tour.

-    Det er viktig og veldig gøy å støtte et nordisk samarbeid som Agria Nordic Tour med tre stevnearrangører i toppklasse og med de aller beste rytterene i verden, sier Øystein Berg på Agria International.

-    Agria finnes i Norge, Sverige, Danmark og i England. Vi vokser hele tiden og kommer til å etablere Agriakonseptet vårt i andre land i framtiden for å tilby trygge forsikringsløsninger for flere dyreeiere.

Agria Nordic Tour avsluttes med en finaleklasse for de aller beste, det vil si et startfelt med bare fem ryttere, der ”the winner takes it all”. Dette kommer garantert å bli høydepunktet i søndagens forestilling i Ericsson Globe under Stockhol International Horse Show. Vinneren får en bil verdt minst 200 000 kroner!

Til Stockholm International Horse Show kommer meetingenes beste ryttere fra Oslo Horse Show og Helsinki Horse Show sammen med de beste nordiske rytterene fra respektive show. I Stockholm tilkommer de meetingbeste rytterene og slik får Agria Nordic Tour sitt startfelt med fem ryttere.

Reglene for Agria Nordic Tour er tatt fram i samarbeid og med støtte fra en av de beste sprangrytterene som finnes, Rolf-Göran Bengtsson, nummer seks på verdensrankingen, Grand Prix vinner og meetingbeste i Stockholm i 2009. Rolf-Göran Bengtsson er den som har kommet på selve finalekonseptet.

Kontakt
Oslo Horse Show, Morten Aasen, +47 908 522 48
Helsinki Horse Show,, Tom Gordin, +35 8 500 302 888
Stockholm International Horse Show, Ulf Rosengren, + 46 705 16 69 00
Agria International, Cina Seidefors, presseansvarlig, +46 73 96 420 01
Svenska Ridsportförbundet/Stockholm International Horse Show, Lotta Amnestål, presseansvarlig +46 709-79 56 35

_____________________________________________________________
 

I Agria Dyreforsikring, Norges eneste spesialistselskap for dyreforsikringer, er alle medarbeiderne dyreeiere. Sammen med dyreeierorganisasjoner og veterinærer er Agria med på å utvikle dyreholdet, dyresporten og dyrehelsen. Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 1890 og finnes i dag representert med sine forsikringer i Norge, Sverige, Danmark og i England.
 

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer