Fra 1. april i år ble Agrias forsikringer for hest endret. De har fått nye navn, og alle veterinærforsikringer er nå inkludert tillegget Agria Spesial som gir dekning for bandasjemateriell og veterinærens reise. Men den viktigste nyheten er at vi nå fjerner aldersgrensen!

Tidligere kunne hester over 16 år kun tegne den mest begrensede veterinærdekningen. Dette har vi nå endret, slik at alle hester i alle aldre kan tegne våre beste forsikringer. 

For deg som har forsikring hos oss

Har du en hest over 16 år forsikret i Agria med Agria Minimum (tidligere Begrenset Veterinær), men ønsker en mer omfattende dekning, har du nå mulighet til dette. Med Agria Medium får du dekning for rundt 50 skader og sykdommer, inkludert cushings, infeksjonssykdommer og hjertelidelser. Du kan også tegne den mest omfattende forsikringen vår, Agria Premium, som også gir dekning for halthet og rygglidelser.

Hvordan går du frem?

Ønsker du å vite mer, eller oppgradere forsikringen din, kan du kontakte din forsikringsagent. Navn og kontaktinfo til denne finner du ved å logge inn på Mitt Agria, og trykke på hestens navn.

Oversikt over våre forsikringsagenter her

Du kan også kontakte kundesenteret vårt på 24 12 40 00.

Les mer om alle våre hesteforsikringer og hva de dekker her