Agrias forsikringsagenter hest

Har du kjøpt hest i helgen? Rekker du ikke å ringe forsikringsselskapet for å tegne forsikring for din nye hest under kontortid?

Tvil ikke, våre forsikringsagenter hjelper deg gjerne med forsikring av hesten din, også utenom normal kontortid.

Stor tilgjengelighet

Vi vet at hesteeiere ofte er travle personer som har mye å gjøre. Vi vet også at en forsikring er viktig å ha allerede når du laster din nyinnkjøpte hest på hengeren.  Derfor er våre forsikringsagenter tilgjengelige på telefon også utenom kontorets åpningstid.

Så fort kjøpet er i boks og du laster hesten på hengeren, skal du huske på å ringe til din nærmeste forsikringsagent for å tegne en forsikring. Forsikringen gjelder for skade forårsaket av ytre vold fra det tidspunktet du aksepterer forsikringen. Da kan du føle deg tryggere når du kjører din nye og forsikrede hest hjem til stallen!

Fleksibiltet

Våre forsikringsagenter har også mulighet til å besiktige hesten din i de tilfeller der fullstendig veterinærattest ikke er påkrevet. På denne måten slipper du kostnadene for en veterinærattest du kanskje ikke behøver å ta, for eksempel hvis du skal forsikre en hest du har eid lenge. Når du kjøper ny hest anbefaler vi likevel alltid å la en uavhengig veterinær undersøke hesten i forbindelse med kjøpet, selv om forsikringen du tegner ikke krever en attest.

Personlig hjelp

Å ha sin egen forsikringsagent kan for mange være tryggere enn å behøve å snakke med ulike personer hver gang de skal forsikre. Vi på Agria er opptatt av å ta vare på våre kunder, og er derfor glade for å kunne gi våre kunder muligheten til en personlig agent.

Våre forsikringsagenter kan hjelpe deg med å se over forsikringene dine ved fornyelse, tilpasse forsikringene etter det behovet du og hestene dine har, samt hjelpe deg med den informasjon du ønsker.

Hvor finner du våre hesteombud?

Våre forsikringsagenter finnes spredt over hele landet. Klikk på lenken under for å komme til kontaktopplysningene for våre forsikringsagenter. Her kan du også lese om agentene og hvilke hesteområder de er spesialisert i.

Vi har for eksempel noen agenter som er spesialiserte på forsikring for travhester, mens andre er godt kjent innen islandshestmiljøet. Likevel kan alle hjelpe deg med forsikring, uansett hvilket behov du har og hvilken type hest du har!

Våre forsikringsagenter