Stor tilgjengelighet

Vi vet at hesteeiere ofte er travle personer med mye på tidsplanen. Vi vet også at det er viktig å ha en forsikring allerede når du laster din nyinnkjøpte hest på hengeren. Derfor er våre forsikringsagenter tilgjengelige på telefon også utenom kontorets åpningstid. Ved kjøp av våre veterinærforsikringer dekkes skade forårsaket av ytre vold fra det tidspunktet du kjøper forsikringen. Da kan du føle deg tryggere når du kjører din nye hest hjem til stallen!

Fleksibiltet

Våre forsikringsagenter har mulighet til å besiktige hesten din i de tilfeller der fullstendig veterinærattest kreves. På denne måten slipper du kostnadene for en veterinærattest du kanskje ikke behøver å ta, for eksempel hvis du skal forsikre en hest du har eid lenge. Når du kjøper ny hest anbefaler vi likevel alltid å la en uavhengig veterinær undersøke hesten i forbindelse med kjøpet, selv om forsikringen du kjøper ikke krever en attest.

Personlig hjelp

Å ha sin egen forsikringsagent som kjenner deg og din hest er for mange en god trygghet. Våre forsikringsagenter kan hjelpe deg med å se over forsikringene dine ved fornyelse, tilpasse forsikringene etter ditt behov samt hjelpe deg med den spørsmål du måtte ha. 

Hvor finner du våre forsikringsagenter?

Våre forsikringsagenter finnes spredt over hele landet. De fleste har hester stående i stallen eller har drevet aktivt med hest og konkurranse. Noen er spesialiserte på forsikring for travhester, mens andre er godt kjent innen for eksempel islandshestmiljøet. Likevel kan alle hjelpe deg med forsikring, uansett hvilket behov du har og hvilken type hest du har. 

Les mer om forsikringsagentene her!