Oslo Pet Show arrangeres 14-15 november på Norges Varemesse i Lillestrøm utenfor Oslo.

Det forventes 15. 000 besøkende og 200 utstillere.

Messen arrangeres for å skape bevissthet rundt dyrehold og dyrevern, og her kan du også benytte muligheten til å handle fôr og utstyr til gode priser fra små og store leverandører i bransjen.

Det er ikke mulig å kjøpe dyr på Oslo Pet Show, men messen vil kunne gi deg nødvendig kunnskap og hvordan du skal gi det nye familiemedlemmet et sunt og lykkelig liv.

Aktiviteter, Show og Underholdning

I tillegg til å være Norges største hobby- og kjæledyrmesse, byr Oslo Pet Show på aktiviteter show og underholdning. Det vil blant annet være lærerike foredrag, valpeshow, kaninhopping, minihesteløp, papegøyeoppvisning, en egen moro sone for barna og mye mer.

Agria på Oslo Pet Show 2015

Som vanlig på alle store arrangementer som dreier seg om dyr er Agria på plass. Vi står på stand og vil som vanlig tilby Agria-produkter til gode priser i vår populære AgriaShop. Våre dyktige forsikringsagenter vil kunne hjelpe både nye og gamle kunder med informasjon og forsikring.

På Oslo Pet show kommer Agria til å slippe en stor nyhet som vi tror mange smådyreiere kommer til å bli glad for. Følg med!

Vi gleder oss til å se dere!

Les mer på Oslo Pet Show sine egne sider:

Oslo Pet Show 2015

 

Rabatt for deg som abonnerer på vår nyhetsbrev

Abonnerer du allerede på Agrias nyhetsbrev? Sjekk innboksen din så skal du ha fått en mail om hvordan du kan få rabatt på inngangsbilletter til Oslo Pet Show 2015.

Vil du også ha muligheten til å få slike rabatter i fremtiden? Abonner på Agrias nyhetsbrev da vel!

Register deg